00 386 1 530 07 14 EN IT

Pravna obvestila

Cenjeni/a obiskovalec/ka!

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

 

 

Politika uporabe piškotkov

 

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Lahko se sicer odločite, da uporabe piškotkov ne boste dovolili. V tem primeru spletno mesto v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka razen lastnih piškotkov, s katerimi analiziramo obiskanost spletnega mesta. S tem pa vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti.

Spletno mesto uporablja naslednje piškotke ter vključuje storitve drugih ponudnikov ki odlagajo piškotke.

 

Ime piškotka   Servis  Veljavnost       Opis

_utma  Google Analytics        2 leti    Namenjen identifikaciji uporabnika (števila obiskov, prvega in zadnjega obiska).

_utmb  Google Analytics        30 minut         Namenjen beleženju trajanja obiska. Beleži točen čas, kdaj je uporabnik začel obisk (sejo).

_utmc  Google Analytics        konec seje       Namenjen beleženju trajanja obiska.

_utmz  Google Analytics        6 mesecev      Namenjen beleženju od kod je uporabnik prišel na stran, kateri iskalnik in ključne besede je uporabil ter lokacijo, s katere je uporabnik dostopal.

_utmv  Google Analytics        2 leti    Namenjen segmentaciji uporabnika.

PREF    Google Preferences    2 leti    Večina Google uporabnikov ima shranjen piškotek PREF, katerega namen je shranjevanje nastavitev Google storitev.